Information

Her på siden finder du al den praktiske information, som er nyttig at vide, når du er medlem af Århus Skolebio.

Du kan bl.a. finde informationer om pris, hvilken biograf vi viser vores forestillinger i, samt hvilke tidspunkter forestillingerne starter og slutter.

Fælles for alle forestillinger er, at vi ikke viser reklamer inden filmen. Det er derfor vigtigt, at du kommer til tiden.

Generelt:

Når du er medlem af Århus Skolebio, får du en mail med dit medlemskort, som er gældende for den filmpakke, du har valgt. Når du skal i biografen, vil du blive modtaget af en fra Skolebio, som vil tjekke dit medlemskort, og henvise dig den biografsal, hvor filmen vises.

Du kan se, hvornår filmene slutter her på hjemmesiden under hver enkelt film.

Kontakt:

Mail: mail@skolebio.dk
Telefon: 26291025

Priser:

Et medlemskab koster i år 140 kr. og giver adgang til de fire film, der er udvalgt den pågældende filmpakke.

Det er ikke muligt at sammensætte film fra forskellige pakker.

Biografer:

Vores forestillinger foregår i Nordisk Film Biografer Aarhus C. Det er altså her, du skal se alle fire Skolebio film i.

Nordisk Film Biografer Aarhus C

Spilledage: mandag – fredag:

Forestillingerne starter kl. 16:15.
Du kan se, hvornår filmene slutter her på hjemmesiden under hvert enkelt film, eller du kan spørge i biografen den dag, du skal se en film.

NFB Aarhus C adresse:

Sankt Knuds Torv 15, 8000 Aarhus C

Rettigheder

Alle grafiske elementer på hjemmesiden er venligst udlånt af distributørerne af de udvalgte film. Figurer, logoer, posters, navne mv. på og af filmene anvendes til at informere om den pågældende film, som materialet tilhører. Alle film bliver lejet direkte gennem Dansk Børne- og Ungdomsfilmklubber og i samarbejde med distributørerne af filmene. Filmene i Århus Skolebio må kun anvendes til visning i biografer for vores medlemmer. Forestillingerne er lukket, hvilket vil sige, at man kun kommer ind med gyldigt medlemskort.

Ved lukkede forestillinger gælder medierådets anbefalinger (censur) ikke. Det kan derfor forekomme, at vi anbefaler film til andre aldersgrupper end hvad medierådet anbefaler. Alle film er nøje vurderet i forhold til kvalitet og egnethed til de børn, som vi tilbyder at vise dem for, og alle film bliver indledt inden visning.

Alle tekster på hjemmeside er beskyttet af ophavsrettigheden, og der må ikke kopieres tekst fra hjemmesiden uden en forudgående skriftlig aftale med Århus Skolebio.

Tak til…