Tilmelding Århus Skolebio

Pakke:

Ugedag:

Alternativ ugedag:

Biograf:

Antal medlemskaber á 140,- kr.:

Informationer om indbetaler:

Fulde navn:

Adresse:

Postnummer og by:

Skole:

Telefonnummer.:

E-mail:

Eventuelle kommentarer

Tilmelding og information:

Her på siden kan du tilmelde dig Århus Skolebio sæson 2019-2020. Når du har udfyldt felterne og trykket på bestil, vil du få sendt en tilmeldingsbekræftelse til din mailadresse.

Tilmelding kan kun ske her på siden, eller i Nordisk Film Biografer Aarhus C og i Malling Bio, og du kan betale med MobilePay, netbank eller nede i biografen.

Forældre kan tilmelde sig til samme pris som børnene. Har du et spørgsmål, som du mangler svar på, kan du finde det her.

Vi sender medlemskort ud til oktober.

Alle medlemmer får tilsendt deres medlemskort med posten primo oktober. Det er derfor vigtigt, at tilmeldingsblanketten udfyldes korrekt med navn, adresse, postnummer og by, skole, telefonnummer og mail-adresse. Medlemmerne bliver registreret i den rækkefølge, som tilmeldingerne modtages. Det betyder med andre ord, at hvis man vil være sikker på at få opfyldt sit ønske om en bestemt ugedag, er det klogt at indsende sin tilmelding hurtigst muligt.

Husk alternativ dag

Forestillingerne vises kun såfremt der er nok tilslutning til den pågældende film og ugedag. Det kan ved sjældne tilfælde forekomme, at enkelte forestillinger er udsolgte. Husk derfor at bestille i god tid og vælg en alternativ dag – for en sikkerheds skyld. Hvis intet passer, vil vi gøre alt hvad vi kan for, at finde en passende løsning i dialog med dig.

OBS: Hvis du ikke har modtaget din bekræftelsesmail inden for 10 min. efter, at du har trykket “Bestil”, skal du venligst kontakte os på ovenstående telefonnummer.

© Århus Skolebio 2019 | CVR: 42728012